A blög once bit my sister

Dagens techtale

I forrige uke satte vi oss ned med en rådgiver i banken og gjennomførte en økonomisk analyse for å se hvor mye vi hadde råd til å ta opp i lån. Etterpå ba vi om å få tilsendt en kopi av analysen på e-post, så vi hadde å se på i ro og mak.

I dag ringte jeg og purret, da jeg enda ikke hadde fått noen e-post. Beklager, beklager, den skulle jeg selvsagt få med én gang. I e-posten min dukket det straks opp to lenker til bankens intranettsider, som selvfølgelig ikke er nåbare for hvermannsen på utsiden.

Jeg ringte tilbake og forklarte pent at dette fungerte dårlig, hvorpå rådgiveren svarte: "Det var da rart, jeg sendte da e-posten til meg selv først, og da fungerte det jo fint å klikke på lenken."

Nesten som hentet fra http://www.techtales.com/

Comments on this blog post have been disabled.