A blög once bit my sister

Sjelden alene

En ulykke kommer sjelden alene. I går kom jeg fornøyd hjem fra helgetur i Åre med kollegene mine. Det som møtte meg hjemme var både kone og barn med magesjau og deretter skitne klær og sengetøy, som ikke lot seg vaske fordi vaskemaskinen hadde slått seg vrang.

BonusFrust: Da jeg i morges skulle hente meg nytt håndkle i skapet under servanten på badet oppdaget jeg at avløpet der hadde sprunget lekk og at alle håndklærne var våte. I tillegg fikk jeg vite at Johanne i går hadde tømt klorin i vasken for å prøve å rense opp i rørene :-P

Pluss for for at vi, med god service fra Comfort Rørlegger ved KBS fikk tak i et nytt overløpssett med nye pakninger til servanten for bare 40 kroner. DobbeltPluss for at vi, etter en lettere febrilsk leteaksjon, greide å finne kvitteringen for vaskemaskinen så vi får reparasjon på garantien!

Comments on this blog post have been disabled.