A blög once bit my sister

Nytt fra Mr. A-Z

Den flotte mannen Jason Mraz kommer endelig med nytt album den 20. mai, "We sing, we dance, we steal things". Men ikke nok med det, i ventetiden utgir han tre EP'er med akustiske live-innspillinger av låtene fra albumet. Den første EP'en er allerede i salg.

I tillegg har han spilt inn "I'm yours" på nytt og sluppet den som første single (med video) fra det nye albumet. Låta fulgte med som gratis nedlasting da vi forhåndsbestilte hans forrige album, "Mr. A-Z". Vi syntes vel den egentlig var bedre enn noen av låtene på selve albumet den gangen, og nå først får låta endelig litt mer oppmerksomhet, to og et halvt år etterpå.

Enjoy:

Your browser is unable to display this flash clip. Please verify that the Adobe Flash Player is installed on your system

Se også følgende godbit, hvor han spaserer rundt på plassen foran Centre Pompidou (der har vi vært, yay! ;-)) i Paris mens han synger låta "Live high" fra det nye albumet:

Your browser is unable to display this flash clip. Please verify that the Adobe Flash Player is installed on your system

Comments on this blog post have been disabled.