A blög once bit my sister

Gi blod

Tidligere i uka var jeg innom blodbanken og ga blod for andre gang. Oppfordrer herved alle til å bli blodgivere! Det tar deg maks én time av din tid, opptil fire ganger i året, og du er med på å redde liv.

Som blodbankene selv skriver på http://www.giblod.no/:

Det finnes ingen erstatning for blod. Blod kan ikke fremstilles kunstig. Blod må gis. Pasientene og helsevesenet er helt avhengig av blodgivernes frivillige innsats. Siden blod har begrenset holdbarhet er det et konstant behov for nye forsyninger. Som blodgiver gjør du derfor en viktig samfunnsinnsats og vi ønsker deg velkommen som blodgiver og takker for at du ønsker å gi av deg selv.

En liten bonus er forøvrig at jeg kan ta med meg en Mummi-kopp etter hver tapping, for å fylle samlingen til Emilie :-)

Comments on this blog post have been disabled.