A blög once bit my sister

Vicky Christina Barcelona

Se denne filmen alene eller med din kjære. Den er god underholdning! Helt klart at du får valuta om du vil se sexy skuespillere. Det går i pluss på den siden for både menn og kvinner. Jeg og M så den i går. Man begynner å drømme om en lang ferie i Barcelona sammen:)

2 comments:

  1. Uenig. Jeg er stor Woody Allen fan, men denne skuffa stort!

    "Om du vil se sexy skuespillere"... En film bør by på mer enn dette. Den er en grøt av klisjeaktige framstillinger av mennesker med liberal seksualmoral. Ikke noe som helst plot, ingen utvikling hos karakterene. Bare et stillbilde av en ferie hos noen kjedelige typer vi har sett mange ganger før.

  2. Enda en grunn til å se filmen og gjøre seg opp sin egen mening. Jeg kan uansett ikke få nok av Javier Bardem:)

Comments on this blog post have been disabled.