A blög once bit my sister

Canon 1000D

Endelig mitt eget speilreflekskamera, nå blir det ikke mye fred å få for nær og kjær. Den store lykke:) Ut i naturen, i herlig lek med snuppa, høyt og lavt. Skarpe, gode bilder og mye skal legges ut her på bloggen. Dette er den absolutt fineste gaven jeg har fått av min kjære Morten. Nå kan jeg forevige både små, store øyeblikk og hverdagstrivsel på min måte. Jeg skal benytte anledningen til å ta bilder av mat jeg lager også. Så de som vil følge Brekkevold sin hverdag kan følge med både her på bloggen og på https://www.flickr.com/photos/jbrekkevold/. Om det ønskes oppskrift på maten setter jeg pris på en kommentar på bloggen. I morgen kommer plenty søte bilder av snuppa. Her er bilder fra min første dag med ny speilrefleks. Var på Dromedar med Elisabeth, alltid trivelig! Så ett par øl på Bær og Bar etterpå :)

Dromedar på BakkisDobbel Cortado ElisabethSelvportrett

Comments on this blog post have been disabled.