A blög once bit my sister

Rotvollfjæra

Vi tok en formiddagstur til Rotvollfjæra i fantastisk vintervær. Var innom den [økologiske lanthandelen] (http://www.kristoffertunet.no/no/okologisk/okologisk.html) på gården like ved, har utrolig nok aldri vært innom enn så mange ganger vi har passert. Det var en innholdsrik butikk, glemte å ta bilder. Men fikk med meg økologiske egg, øko bringebær saft, øko rips/vanilje gele, de har også nydelig øko tungt brød som jeg tidligere har kjøpt på helsekostbutikker rundt om i byen - men dette var ikke nystekt i dag ( ikke samme swungen over det da). Kjøpte i tillegg med store akvarellark som Emilie kan fingermale på, litt mere solid enn de fra Ikea.

Vintersøt

SteinkastingSnøkrystaller i rotvollfjæra

Mammakos Tullepappa

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.