A blög once bit my sister

Dåpsdag

Flørt

Dåpsbarnet I dag ble siste tilskudd til familietreet døpt, vår kjære nevø Kristoffer Uno. I alle fall tror jeg han ble døpt, for jeg var ikke tilstede da det skjedde. Jeg måtte forlate Nidarosdomen med en overtrøtt Emilie som skrek om å få gå til tante Berit midt under dåpshandlingene.

Etter at Emilie hadde sovet et par timer i senga hjemme kunne jeg endelig ta henne med ned til Brattøra, der resten av familien hadde varm mat klar. Sodd og brød gikk ned på høykant hos Emilie, og endelig fikk hun den oppmerksomheten hun ville ha fra tante Berit :-) Da maten var inntatt satt de godt voksne og mimret om gamle dager, mens de voksne lekte med Nintendo Wii og barna så på Disney-film. Så kom kaffe og kaker på bordet, og alle fikk i seg sin ukesdose med kalorier.

Alt i alt en fin dag og en fin fest, selv om familien i Son var rammet av omgangssyke og ikke kunne komme oppover, og at oldemor Borghild "Borgermester" dessverre falt og brakk lårhalsen under gårsdagens forberedelser :-/

Kristoffer Uno fikk i allefall en flying start på sitt liv som rettskaffen kristen.

1 comments:

  1. Er det mulig å være så søte som Kristoffer og Emilie på det kyssebildet?

Comments on this blog post have been disabled.