Jeg har funnet en fantastisk kokebok for å klare å opprettholde ett sunt kosthold og i tillegg fortsatt digge å lage mat som er spennende og NYDELIG! Fikk den før helga og har rukket å teste ut ett par oppskrifter. Kokeboken heter ["GI oppskrifter for hele familien"] (http://www.bokklubben.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=3725348), som mange vet prøver vi å praktisere fedonkost her hjemme. I vinter har det nok blitt for lite trim og for mye søtt, men prinsippene mine er i hovedsak det samme. Så det var inspirerende å ta en titt i denne kokeboka for å fristes til å spise enda sunnere igjen.
På lørdag hadde vi Wok med svinekjøtt, anbefales!
I dag ble det Gulerotpannekaker med cottage cheese laget av speltmel. Emilie var med å lage røra, de var supergode! Vi hadde salsa,mais,kesam,pesto,ost og pastrami på. Tenker å prøve laks,snøfrisk med dill,ruccola,nykvernet pepper og en deilig olje neste gang.