A blög once bit my sister

Helga som forsvant

Fredagen startet med at Emilie var syk som tidligere nevnt. Det er hun enda, spent på om feberen kommer tilbake for fullt i kveld også. Har vært nærmere 40 i temp. Så hun er slapp og vil helst bare se på tv eller at vi skal lese bok. Mat må jeg lure i henne. En paracet har god effekt, men hun tror hun er bedre enn hun er og begynner fort å hoste av å farte litt rundt. Det skal nevnes at vi har vært heldige, hun har kun vært forkjølet og hatt en og annen sykedag siden hun begynte på barnehagen i august. Håper ingen andre blir syke, jeg er litt sår i halsen nå...det bør gå over.

Ellers har jeg jobbet i helga på dagtid, det har vært hektisk. Skjønner ikke hvordan de skal klare seg med 16 gastrosenger på St. Olavs fra 28 april. Da flytter vi i nytt bygg, se bilde fra ceciliebrua.

Hadde besøk av Marte på overnatting fra fredag til lørdag. Vi spiste hot chicken og drakk en god del vinos, så fredagsunderholdning og lyttet mest til Jarle Bernhoft, lytt HER. Hadde egentlig tenkt å ta den helt ut og ha barnevakt, men snuppa fikk forbli hjemme med høy feber. Så det ble ikke mange timer søvn den natta :)

Hot chicken

Marte har lyst å smake påskeegg, det er noe av det beste påskegodteriet syns jeg. Som kinderegg, bare at de er fylte til randen med hvitt.

Martepus

Comments on this blog post have been disabled.