A blög once bit my sister

Ser frem mot sommer

Tenker masse på at vi går en deilig årstid i møte med småsko, lintøy og lett brunfarge ( man får farge uten å steike seg) Vi skal på en klassisk chartertur i juni, mange vil si at det ikke er helt oss. Jeg bare smeltet helt når jeg satt og så på bilder fra Mallorca. Regner med at de har uteplasser som heter systembolaget og vinmonopolet, men vi gleder oss! Blir herlig for snuppa å bade og gå med lite klær, så har vi leid leilighet med eget soverom og balkong, så mamma og pappa kan nyte en god flaske vin på leilighetshotellet og spille scrabble i solnedgangen. Vi skal bo på [Estrella de mar&spa] (http://www.startour.no/feriereiser/spania/mallorca/alcudia/leiligheter-estrella-de-mar--spa/?season=sommer-2009)

Her er bilde fra stranden i Alcudia og ja de har trange smug med brosteiner og murbygg;)

Her er noen bilder fra vår fantastiske ferie til Skåne, Helsingborg i juni i fjor. Vi leide en leilighet 500 m fra sjøen, her er det vakkert! Emilie reiste seg for første gang på stranden der nede, ett øyeblikk jeg aldri glemmer, se [HER] (https://www.flickr.com/photos/lunkwill42/2590897976/)

Så tok vi ferja fra Helsingborg over til Danmark for å feriere i Marielyst i et luksuriøst feriehus sammen med mine søsken, vi var tilsammen 11. Her var det deilig for både voksne og barn.

4 comments:

  1. Det blir herlig med sydenferie for dere :) Og til opplysning så var uteplassen Systembolaget på kanariøyene en ganske grei plass hehehe... Men prøvde ikke ut Rorbua som serverte kjøttkaker med tyttebær....:s Charter er hva man gjør det til, dere kommer til å kose dere glugg ihjel :)

  2. Hehe, kan tenke meg at de har Rimi eller Rema der også:) Ja, charter er hva man gjør det til. Var på Lanzarote i 2003 med en lokalbekjent vel å merke, hadde det topp. Tenker at det hadde vært fint å låne bil i 2- 3 dager, så man ser mere av øya:)

  3. Synes d høres ut som en super ferie e- bare dere også husker å legge inn en ferie tur til Ålesund;-) Emilie kommer til å stor kose se!!! Vi skal prøve å få til en tur opp til dere til høsten- d e virkelig et mål som må være oppnåelig:-)

  4. Selvfølgelig skal vi til Ålesund :) Håper dere får mulighet til å komme en tur til Trondheim også. Det kommer ett blogginnlegg om dere herlige om ikke lenge. "Tante" Anne- Lise, plutselig ringer jeg. Så er det mulig dere ser bilder av dere selv her igjen snart.

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.