A blög once bit my sister

Plutselig helg

Det er FREDAG, jippi!

Uka startet med syk snuppe, men det er godt å være hjemme sammen. Formen steig fra tirsdag og det gjorde matlysten også heldigvis. Skogsbærsmoothie smaker godt når man er litt under the weather.

Smoothielovers 2

Marte har til min lykke vært på vinterferie i bartebyen denne uka. Så vi har virkelig fått kosa oss. Mandag kveld var vi på Bare Blåbær, se Martes blogg. På tirsdag så vi danskenes svar på Max Manus, Flammen og Sitronen. Det er en kvalitetsfilm, mulig stemningen var mere klar for en komedie..eller hva sier dere Marte og Morten? Det ble healthysnacks med kesamdip, nam!

I dag har jeg kun sovet tre - fire timer etter nattevakt, så dro jeg rett på Ikea sammen med Marte for en nydelig og faktisk litt hot kylling wrap og deilig salat til den nette sum av 39 kr, absolutt verdt det! Man får alltid gode tips og ideer på Ikea og ender opp med ting man ikke trodde man skulle kjøpe.

Healty eveningsnack Marte@ikea

Som mange vet er jeg matelsker, hehe... Så nå som Ultra har kommet til Lade måtte jeg ta med Marte på deres fredagstasty day. I dag fristet de med mange ting som vanlig og jeg fyller opp kjøleskapet. Det beste var en sunn dessert med ananas. Oppskrift medfølger på bilde under, dette med evt en dæsj krem syns jeg rett og slett DU skal prøve.

Tasty pineapple Recepie for pineapple

Etter å ha proppet i oss en STOR softis på city lade var det rett hjem til Tom & Jerry på den reklamefrie kanalen Boomerang, der fant Emilie seg godt til rette i pappas armkrok i ny lekker kjole og jeans som farmora og farfaren var innom med, tusen takk!

Fridayicecream Pappakos

GOD HELG!

Vi skal ha Bacalao, olivenbrød og norsk øl fra sørlandet - den NØGNE Ø i aften.

Comments on this blog post have been disabled.