A blög once bit my sister

Café og matsnakk

Var på café med Cecilie og Trond i går som var på snarvisitt i Trondheim. Jenta deres Sofie blir 1 år i slutten av april, søte jenta. Dere får ta dere en tur nedover igjen om ikke lenge, trivelig å se dere! Må innrømme at jeg alltid syns det blir litt slitsomt på lune redet. Virker som noen av damene nesten tar for lett på det, de er jo på babycafé liksom og mammaene skal drikke sin latte i fred nemlig;)

Cecilie og Sofie Trond og Sofie

Nyter sin fjellørretMå fortelle om ett nytt program på tv2 som jeg tok opp, Smaken av Norge. Sånne program liker jeg! Det handlet i går om midt-norges gourmetperler som man blant annet kan få smake på Vertshuset Røros, hvor vi har vært så heldig å bli påspandert en helaften av pappa i oktober. Der smakte vi blant annet fjellørret som du ser Vidar nyter på bildet og masse deilig kortreist mat. Det er vel verdt ett besøk! Å overnatte i uldvarefabrikkens leiligheter er heller ikke å forakte, tror vi må ta den turen om igjen;)

LunchDagens lunsj er gravlaks og sennepssaus, litt dilla på det;) Holder på med ett prosjekt som går ut på å sortere alle mine matoppskriftsutklipp, skal vise senere.

Comments on this blog post have been disabled.