A blög once bit my sister

Morning tea

Morning teaWords of wisdom Fredag morgen og en varm kopp te pluss to timer klassisk intrige med dobbelepisode av Ungkaren. Helgen foran oss og masse Emiliekos. Det er en deilig følelse. Har lånt Mortens eksterne blitz til speilrefleksen min i dag, bildene blir så utrolig fine. Enn at det står så fine visdomsord på teposen, "be proud of who you are" :) Lytter til Feists album The Reminder, som er tvers i gjennom en god plate. Skulle gjerne vært i New York på hennes konsert 3. mai.

Recipes Har samlet på oppskrifter lenge, men de har bare ligget slengt rundt. Så nå får de plass i Marimekkopermer og skal stå i skapet rett over komfyren til å taes frem når jeg måtte ønske, så jeg kan ha glede av dem lenge.

Da skal jeg gå til byen og møte Elisabeth på veien, gleder meg til en stor latte. Kamera blir med.

God fredag!

3 comments:

  1. Æ vil også ha sånne te-posa som det står ting på!!!! Ha en fin helg :) Jeg ska tilbringe mi helg på B10, ser virkelig fram til det!

  2. Du kan kjøpe den på helsekostforretninger og Ultra- offcourse:) Heter Yogi tea, det er mange smaker. Green chai er den jeg drikker her. Det var Yvonne som tipset meg om den først faktisk.

  3. Diiigge dæm dottie-tekoppan dine.....:) Skikkelig nice

Comments on this blog post have been disabled.