A blög once bit my sister

Begivenhetsrik dag

SøtsakaMå begynne med å fortelle om at jeg og Morten startet påska med å mumse masse søtsaka i går. Påskeliljene var i full blomst i vindusruta. Emilie har fått påskegaven tidlig, fire dvd med masse Nysgjerrige Nils episoder.In Emilies easteregg Hun elsker den apa! Til nå har hun kun sett episodene på engelsk, hun begynte å le høyt av å endelig forstå det de sa.

Lunsj på Szechuan Dro til byen etter en lengre frokost i morges. Biblioteket er obligatorisk, spennende å lese nye bøker. Så hadde jeg og Morten en hunger for kinalunsj, den beste i Trondheim finner du på Szechuan. Servitøren gjorde Emilie strålende fornøyd med grimaser, is og sjokolade etter maten.

Tea by the seaSolen tittet virkelig frem utover ettermiddagen og med en temperatur rundt 10, tok vi med oss termos og påskegodt til fjæra. En av våre favorittsteder å tilbringe solfylte timer. Jeg drakk te, slikket sol og tok bilder.Emilie fikk utforsket fjæra og laget seng i sanden til noen kongler. Tror dette siste bildet av Emilie oppsummerer dagen.

Good times

Utforsker fjæra

Comments on this blog post have been disabled.