A blög once bit my sister

Vårsyssel

I natt jag drømde... at vi skulle flytte tilbake på Byåsen i nyoppusset leilighet i den samme firemannsboligen som vi bodde i. I drømmen var det ikke noe problem plassmessig eller noe, jeg bare gledet meg til å fortelle venner på Byåsen om at jeg skulle flytte tilbake. Vet ikke helt hva jeg skal si at dette betyr? Men det var nesten så jeg trodde på det da jeg våknet.

StemorI går fikk jeg plantet stemor utenfor, for vi skal ikke ha mere frost på natta nå vel? Det ble nydelig med 20 stemor i to store potter. På kjøreturDet var planleggingsdag i barnehagen både dagen før og dagen etter påske, så Emilie fikk ekstra lang påskeferie. Hun ville kjøre bil og høre på Jason Mraz i bilen mens jeg plantet blomster, apa Nils var hennes modige passasjer ;) Morten har tatt bildene i påska, så jeg håper på ett litt forsinket blogginnlegg om hva vi har drevet med. Elisabeth og EmilieHadde Elisabeth på en noe for salt hjemmelaget lasagne på første påskedag, må legge ved ett bilde av Emilie i ballerinaskjørt over muskelmannpysjen og søte Elisabeth. Emilie insisterte på å ha på ballerinaskjørtet til barnehagen i dag.

God onsdag!

2 comments:

  1. Fine blommor :)

  2. Hei, jeg likte den drømmen :-) Den som venter får se... men jeg ser jo at dere trives lenger øst også da ;-) klem fra meg

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.