A blög once bit my sister

Late fridaydinner

Eplejucie 3 literLaget en sen middag (ferdig kl.22), sånn som burde vært forbeholdt varme sommerkvelder og ikke trøtte fredagskvelder. Men det er no enda litt herlig å vite at en deilig svinekotelett marineres og blir saftig i ovnen i to og en halv time. Sammen med hvitløksmarinerte mandelpoteter ble dette en komplett aften, særlig med PVR-opptaker på TVen, sånn at man kan sette på pause og få med seg hele Nytt på Nytt og annen lattermild underholdning inn i mellom hosting (forkjøla) og sjekking av mat. Har kjøpt en treliter med eplejuice fra Telemark, det passer godt til det meste av mat. Enda en god eplejuice det, Trond ;)

God helg!

Langstekte koteletter

2 comments:

  1. cecilie Danielsen   Saturday April 18th 2009 12:45

    Mm, deilig. Hvor får man kjøpt den eplejuicen hen? Finnes kanskje ikke nord for polarsirkelen læll....

  2. Johanne Brekkevold   Saturday April 18th 2009 14:45

    Ultra selger den her i byen. Du kan få kjøp den i nettbutikken deres, tror jeg vi også skal gjøre, for det blir billigere ser jeg på nettsiden deres ;) Har smakt åkerø, men nå fikk jeg lyst å smake en av det andre eplesortene. Kult! Epleblomsten

Comments on this blog post have been disabled.