A blög once bit my sister

Gratulerer med dagen

På gamle bybro

Sukkerkick Gratulerer med dagen! Vi har vært i byen og sett på barnetogene, noe Emilie syntes var helt storartet. Hun ble helt vill da hun fikk en gassballong formet som Minni Mus, og smilte fra øre til øre mens korpsene marsjerte forbi. 18+ og sol fra skyfri himmel er ikke en typisk 17. mai i Trondheim, men et absolutt kjærkomment innslag på en dag som denne!

Etter en obligatorisk is og brus, havnet vi på Royal Garden, der det faktisk var ganske rolig og romslig. Der ble det pølse til Emilie, og kaffe til oss og besteforeldrene. På dette tidspunktet fikk sukkerbombene utøvd sin virkning på Emilie, som begynte å løpe hvinende rundt oss i høyt tempo. Det endte som det måtte, med tennene i det flislagte gulvet.

På vei tilbake fra byen til bilen stoppet vi for å høre på salutten fra Kristiansten Festning. Emilie mente dette var et spøkelse som snakket, og holdt seg for ørene mens hun forsøkte å lokalisere lyden :-) Nå har vi en liten pause hjemme før vi går videre til neste punkt på programmet, hjemme hos onkel Vidar & Co.

Korpsmusikk er gøy Lytter til salutten

Ha en fortsatt strålende 17. mai-feiring!

1 comments:

  1. Beste 17. mai ever! Kjempe stemning hos brodern på Bakklandet med sodd, kaker og herlig barnelek :)

Comments on this blog post have been disabled.