A blög once bit my sister

Sommerpinse

Sommersnuppa

Oh happy day! Det er sommer, vi går i singlett, sandaler, smører oss med solfaktor HØY og nyter godværsdager. Morten og Emilie har vært aktive med familiegrilling og en tur på gård for å se en uke gammelt føll. Jeg har fått med meg litt sommervarme også inn i mellom jobbing. En tur i Rotvollfjæra i går og i ettermiddag grillet vi ved Estenstaddammen, godt å komme seg opp i marka. Fikk ekstremt lyst til å bade, har vært "viking " på det da jeg var yngre, men nå er det heldigvis ikke mange dagene til vi drar sydover. Da blir det bading på høyt nivå!

Grillkos

5 comments:

  1. Så nydelig bilde av Emilie! Sitter i morgensolen og koser meg med en kopp te.. og surfer litt! Håper på at sole trenger skikklelig igjennom skydekket, det fortjener vi som har hatt arbeidshelg :) Nyt fridagen!

  2. Cecilie Danielsen   Monday June 1st 2009 10:54

    Så deilig med sommer og sol.Og koselig med ny oppdatering på bloggen deres, er så koselig å følge med på hva dere gjør:-) Regner med dere har hatt en flott helg. Må innrømme at jeg savnet Trondheim litt denne helgen. Blir ikke tur ned på oss alle sammen nå med det første, men håper på en tur i løpet av sommeren. Og da håper jeg vi kan time det sånn at dere er hjemme sånn at vi får møttes:-) Håper dere får en fin tur til Mallorca. Kos dere masse. Klæm!

  3. Så fine kommentarer. Jeg og E er hjemme alene i dag, nå har vi baka brød- så det blir nystekt brød til lunsj med brunost på. Solen kom frem i dag også. Savner å ha deg Cecilie og Trond i byen, vi skulle så absolutt ha spleiset disse jentene våre. Håper dere kommer en tur og at vi er hjemme :) Oppdatteringer vil komme hyppigere nå, sikkert en del mms fra ferieturer.

  4. Hørtes ut som ei herlig helg! Vi kjørte tur-retur Oslo og stakk innom et bryllup, men altså mest bilkjøring i finværet ;-) Om vi ikke ses før dere drar så må dere ha en super tur til Mallorca!!! Regner med at dere kommer til å ha det som plommen i egget, både liten og stor :-) Klem

  5. Gleder oss veldig på tur nå, har vært noe surt og kjølig i det siste. Håper å sees i slutten av Juni Hildegunn og dere andre som følger med bloggen. Kram!

Comments on this blog post have been disabled.