A blög once bit my sister

AH....SOMMER!

Kommer inn fra en solfylt dag, selv om jeg trives best i skyggen når gradestokken nærmer seg 40 i sola. Emilie, min skjønne har vært litt i ulage denne uka. Men har nå blitt seg selv igjen. Er kontrollert opp og ned av legen i dag, som bare fant henne fin fin. Hun fikk ett armbånd av de snille legesekretærene og syns egentlig det var ganske gøy hos legen.

Nye hagemøbler

Morten monterte hagemøbler i går kveld og jeg klipte kantgress, ganske kos å holde på rundt huset i grunn. Mulig jeg ikke sier det samme når vi må beise deler av huset.

Nå tar jeg en nydelig alkoholfri en fra Aass bryggeri på verandaen, denne skal nok redde min alkoholfrie sommer:) Chillinøtter hører med og selvfølgelig spiller spotify Michael Jackson i dag.

God sommerhelg, håper du har sol;)

AASS BAYER Lavendel

2 comments:

  1. Cecilie Danielsen   Saturday June 27th 2009 15:26

    Så bra at Emeili er i bedre form. Ser ut som om hun koser seg med is ja. Sofie er også veldig glad i is, når hun ser en sier hun: iss:-) Det er sommerlig her også, jeg jobber natt hele helgen,men får vært litt ute også. Kos dere i sommervarmen:-) (p.s: fine hagemøbler)

  2. Emilie spiser yoghurt her, men en is om dagen blir det jo nesten nå:) Jeg fryste ned en hel banan (uten skall), gammelt barndomsminne det. Det er også god snacks faktisk. Vet hvordan det føles å ha nattvaktshelg når været er strålende og man helst vil være hjemme med familien.

Comments on this blog post have been disabled.