A blög once bit my sister

EuroPython og Dave Matthews Band

Nå er det bare noen timer igjen til det braker løs. Jeg befinner meg i Birmingham, UK, og skal delta på EuroPython 2009 de neste tre dagene.

Hittil har det vært en heller slitsom dag. Vekkerklokka ringte 03:45, og via Schiphol kom jeg til Birmingham i 10-11-tiden lokal tid. Men der viste det seg at bagasjen min ikke hadde blitt med, sannsynligvis pga. kort transfer i Amsterdam. Etter å ha meldt bagasjen savnet og fått lovnader om at den skulle være på plass på hotellet til kvelden, bar det av sted inn til sentrum med tog. Gikk noen runder før jeg fant hotellet. Det er 25 grader eller mer her, så jeg kokte godt der jeg gikk og drømte om lettere klær fra kofferten min. Heldigvis kom bagasjen min tidligere enn antatt - etter en liten orienteringsrunde og litt lunsj i byen var kofferten kommet til rette.

Og det trengs, for snart tar jeg toget til Wolverhampton for å få oppleve konsert med selveste Dave Matthews Band. Et fantastisk sammentreff oppsto da jeg bestilte turen til EuroPython 2009. Et par uker etterpå slapp Dave Matthews Band sitt nye album, "Big Whiskey & the GrooGrux King", som er verdens beste album for tiden. Da jeg sjekket turnélisten på web, fant jeg ut at de skulle holde konsert i Wolverhampton, "et steinkast" fra Birmingham (dvs. ca. 20 minutter med tog), samme kveld som jeg kom dit.

Så nå er Johanne sjalu som bare det, som må sitte hjemme og passe barn mens jeg får delta på denne konserten. Jeg er i alle fall programforpliktet til å forsøke å ringe i løpet av kvelden. Kan hende jeg rekker å poste noen oppdateringer på Twitter i løpet av kvelden også, men gir ingen lovnader.

1 comments:

  1. Jeg er sykt sjalu! Det er VERDENS BESTE BAND!

Comments on this blog post have been disabled.