A blög once bit my sister

In the middle of everything

Som Dave Matthews sa under mandagens konsert: It's nice to be here in the middle of everything, here in Wolverhampton. Dette var intet mindre enn en fantastisk konsertopplevelse, noe jeg også hintet til på Twitter-kontoen min.

Jeg twitret også en konsertanmeldelse som var tilgjengelig dagen etter konserten. Denne anmeldelsen er skrevet av fotograf og Birmingham-beboer Steve Gerrard, og inneholder en rekke flotte bilder fra konserten. Steve har også lagt ut en rekke bilder på bloggen sin.

Det meste Steve skriver er som hentet fra min egen munn. Utrolig å oppleve et band som er så stort som Dave Matthews Band på en liten innendørs scene som kan huse knappe 3000 tilskuere. Bandet lever utrolig god valuta for pengene. Konsertbilletten kostet skarve £33, ca. 330 norske kroner, og bandet spilte for fullt i nesten tre hele timer. De utviste en helt fantastisk utholdenhet, mens jeg ble nesten utslitt. En god håndfull låter fra det nye albumet ble spilt, samt en haug med gamle klassikere. Jeg tror egentlig ikke at jeg savnet noen sanger fra reportoaret.

Det eneste som manglet var å ha med min kjære Johanne, som satt hjemme og var grønn av misunnelse. Vi skal nok få sett Dave Matthews Band sammen en annen gang, men det spørs om vi er så heldige å få se dem på en så liten scene da.

https://www.youtube.com/watch?v=qvOK80CE1ME

1 comments:

  1. Skal love deg kjære at du skal få gjenta å gå på konsert med Dave Matthews Band! Helst i morgen:)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.