A blög once bit my sister

En regnfull dag

Morten og jeg prøver å drive med litt vedlikeholdsarbeid rundt huset. Har begynt å skrape mur, terrassedøren er malt og verandaen er malt på innsiden. Men på regnværsdager får man ikke gjort så mye slikt. Så i dag har Emilie og jeg hatt besøk av Evian og jentene hennes Sofia og Maria.

Evian og jentene

Pappaen kom hjem til den gravide med stor biffpizza med Béarnaisesaus til :) Me like! Så leika vi med leire alle tre etterpå. Sjekk ut våre lekre kunstverk. Emilie mener selvfølgelig at hun har laget hennes helt Minni Mus.

Pus med blomst The Billy Bob Brekkevold Kiss kisse katt

Leke med leire

I går var jeg på salg på Indiska og fant noen lekre bilderammer, så de ble blandet med noen fra IKEA til en ny bildeutstilling.

Bildecollage

2 comments:

  1. Cecilie Danielsen   Friday July 10th 2009 20:57

    Så flott det blei. Og jeg er enig med Emilie, det er jo Minni Mus det der;-) Gratulere med halvgått svangerskap. Har dere vært på ultralyd? Blir så spennende det der:-) God helg til dere alle sammen!

  2. Johanne Brekkevold   Friday July 10th 2009 23:52

    Har vært på ultralyd for en uke siden. Skal prøve å få lagt ut bilder om Morten får scannet de. Alt ser vel ut så langt og det hopper i magen:)

Comments on this blog post have been disabled.