A blög once bit my sister

En syk verden

Vi kom hjem fra Ålesund på tirsdag. Bisettelsen til Helge blir først på førstkommende mandag, i samfunnshuset på Linsell, så vi fikk heldigvis tid å svippe innom Ålesund og Sula i en ukes tid likevel. Det var godt å la tankene hvile på andre ting i noen dager, og det er ikke noe problem så godt som vi har det i Ålesund.

Hvis du er uinteressert i min personlige syting og klaging kan du herved stoppe å lese, det etterfølgende skriver jeg kun for å få utløp for inneværende frustrasjon.

Frustration

Johanne måtte dessverre ta avsted til Sverige sammen med Vidar samme kveld som vi kom hjem fra Ålesund, så nå sitter jeg nok en gang hjemme som gressenkemann med Emilie.

I dag skulle jeg ut og kjøpe nytt sykkelhjul, da eikene på bakhjulet har røket for tredje gang på kort tid. Men i går kveld ble det klart at det neppe var gjennomførbart, da Emilie viste seg å ha 39,8° i feber. I tillegg begynte oppvaskmaskinen å fuske, og inni den sto det fremdeles kopper og kar som ble satt inn før vi dro til Ålesund.

I morges sto jeg opp til en unge som hadde kastet opp i senga, og som deretter kastet opp frokosten sin.

Oppvaskmaskinen forsøkte forgjeves å pumpe ut avløpsvann som ikke var der, selv med døren åpen og bryteren avslått. Det eneste som hjalp var å ta strømmen. Jeg fant nummeret til et autorisert serviceverksted i Trondheim, men da jeg endelig hadde tid til å ringe, hadde de stengt for dagen. Så ble det en nostalgisk reise til gamledager, da jeg tok oppvasken for hånd. Det tok i alle fall et par timer, med stadige avbrytelser fra sykt barn.

Heldigvis er det som regel en takknemlig oppgave å passe lille frøken Emilie, selv når hun er syk. Hun har fått dilla på Michael Jacksvold, som hun kaller ham. Hun vil stadig vekk se musikkvideoen hun kaller I'm Behn (Bad). Deretter vil hun se "Weird" Als versjon, som hun kaller I'm fett (Fat). Strø lette doser av I like to move it, move it, og underholdningsdagen er komplett—minus én stk. far som har dårlig samvittighet for at ungen får se for mye på skjermen.

BonusFrust: Mens vi måtte holde oss inne hele dagen, registrerte jeg 25 pluss på gradestokken utenfor vinduet :-P

Comments on this blog post have been disabled.