A blög once bit my sister

Comeback day

In ur dishwashr

Dagen i dag startet som comeback day. Emilie var frisk som en fisk og i godt humør i hele dag. Magesjauen ser ikke ut til å ha vært smittsom. Vi har både vært på kafé og sett på fiskene på Lade Arena, og vi har handlet et nytt sykkelhjul, som skal tåle mer juling enn det gamle. Hjulet er montert, bremsene justert og sykkelen er igjen i brukbar stand.

I tillegg har jeg fikset vaskemaskinen på egen hånd. I bunnen av vaskemaskinen er en "avløpsskål" der filteret sitter. I et kammer i skålen sitter det en bryter i form av en flottør, som setter i gang avløpspumpen dersom vannstanden i maskinen er for høy. Det hele var en mekanisk feil, som skyldtes vår latskap. Vi har ikke renset filteret ofte nok, og matrester har over tid lurt seg inn i kammeret der flottøren sitter og blokkert den, slik at maskinen tror det alltid er høy vannstand. Etter en runde med fingeren oppi kammeret, og en vaskemaskinrens senere fungerte ekteskapsredderen på nytt.

Allting lovet godt, men planen er at vi skal kjøre til Ransjö i morgen. Nå flyr jeg rundt som en stresset tulling og prøver å finne ut hva jeg skal pakke, ser alt jeg skulle ha ryddet og vasket, og håret som burde vært frisert før bisettelsen. Har utsikter til å holde på langt utover natta :-P Skal være så glad når jeg endelig kan ta ferie med hele familien min.

1 comments:

  1. Anna-Kristin Larsen   Sunday July 26th 2009 18:34

    Jeg tenker på dere og kondolerer. Helge ga meg mange gode minner. Best av alt var kanskje 60-årsfjellet, drivhuset, brødbaking og tyttebærturer. Vennlig hilsen Anna fra Stavanger

Comments on this blog post have been disabled.