A blög once bit my sister

En gravid sine privilegier

Jeg er fem måneder på vei. Magen begynner å ta form og jeg får stadige påminnelser om at det er noen der inne. Det er en deilig følelse! Emilie og jeg var på bringebærtur etter barnehagen i dag. Vi fikk ikke nok så vi måtte ha litt kjøpte bringebær til dessert også. Jeg hadde litt all bran opp i bollen, ikke for å være sunn. Det smaker bare litt ekstra crispy.

Bringbær dessert

På lørdag var jeg på Superlørdag under Olavsfestdagene. Det var to konserter på samme kveld på Hotell Britannia. Først så vi Ingrid Olava i palmehaven, som imponerte stort med stemme og sjarme. Men for å si det som min bror twittret- "Hvor var du da Katzenjammer spilte i Britannia Hall på lørdag? Det bør du kanskje tenke gjennom.. det er slike valg som avgjør livskvalitet". Det var en elektrisk, gnistrende og avsvidd bra konsert. Så har du mulighet til å se disse damene live, ikke la muligheten gå i fra deg! Se damene fremføre "Ain`t no thang" i båt på nidelven sommeren 2008.

Comments on this blog post have been disabled.