A blög once bit my sister

Hverdag igjen

Endelig skal jeg begynne å legge ut litt mere kvalitetsbilder. MMS bildene gjør bloggen litt kjedelig. Jeg fikk gjort noen herlige kupp mens jeg var i Ålesund i sommer- tilbrakte nemlig en del tid på Moa og fylte bilen med salgsvarer til Mortens store skrekk. Jeg skal denne uka presentere noen interiør/bruksting jeg kjøpte på butikker som Tante Bruun og Hærlighet

Min nye lommebok er en søt liten retrodetalj kjøpt på butikken Hærlighet i Ålesund. Retro wallet

Skilt til urtene, dekorativt og søtt, kjøpt på Tante Bruun. Tilslutt en gladmelding til alle sjokoladeelskere- ja det er sunt og det har masse antioksidanter. Emilie liker litt mintsjokolade til "kaffen" hun også.

Timian Mesker seg med After eight

3 comments:

  1. Så hyggelig å lese at nå er alt tilbake til normalen - kan virkelig være bra det også, heldigvis! :-) Johanne, du nevner tante Brun - kommer ikke til å glemme den gledelige overraskelsen da dere hadde montert hylla jeg kjøpte der - varmer ennå! STOR klem til Emilie og dere !

  2. Det var rett og slett en morsom stund vi hadde med å montere den hylla:) Stor glede å se deg kommentere på bloggen også. Savner deg! Hilser spesielt fra Emilie. Klem!

  3. Likte virkelig skiltet til urtene dine :)

Comments on this blog post have been disabled.