A blög once bit my sister

Noen blinkskudd i Åre

On Copperhill

Vi hadde strålende vær på lørdag og fikk sett på Petter Stordalens nye superhotell: Copperhill. Her har pengene sittet løst hos utbyggerne, som blant annet har fått den amerikanske arkitekten Peter Bohlin til å tegne bygget. Hotellet er sesongbetont og rammet av finanskrisen, så nå var det stengt, men åpner nok i vinter igjen. Da får man vel ta seg en dyr drink eller noe der inne. Utsikten var det i allefall ingenting å si på, synes Emilie.

Copperhill Mine to

Egen strutBåde fredags- og lørdagsgodisen ble inntatt på Åre chokladfabrik, som til Emilie og min lykke har smaksprøver overalt i butikken—tross svineinfluensa. Nam, mumser blåbærstryffel etter bursdagskalas i går ;) Emilie lagde flere "kaker" med leire og sang bursdagssangen for meg på sitt bærbare piano. Priceless memories! Det skal nevnes at barna og vi vil anbefale en tur i badet på Holiday Club. Om noen helger skal jeg og Morten tilbake for alenehelg, og da skal vi prøve Saunaworld også.

Åre chokladfabrik

Comments on this blog post have been disabled.