A blög once bit my sister

Høsttanker

LyngTemperaturen kryper fortsatt over 20 om dagene, så det er vel ennå sensommer å regne, men jeg har høstfølelse. Tar på meg store strikkeplagg og drikker te i mengder. Har helt dilla på en type grønn te som heter Thé Vert, nydelig! Jeg syns også helt tydelig at det må være vanndrivende for jeg må tisse hele tiden; men jeg må vel innrømme at det uansett er et sterkt behov for tiden ;) Håper å rekke noen flotte fjellturer med kamera og god niste i høst, finnes det noe vakrere enn høstfargene i fjellet?

Her er noen bilder fra tur på Ladestien i helga. Emilie elsker å ha kastedag på stranda.

Snuppa har kastedagMoi

På kveldene tenner jeg lys i ny bordpynt kjøpt på Tante Bruun i Ålesund. Nå ønsker jeg meg et par nye gode høstsko, må sjekke ut Ecco sin høstkolleksjon. Høst er absolutt en god tid.

Kveldslys

1 comments:

  1. Cecilie Danielsen   Tuesday August 25th 2009 19:47

    Koselig innlegg med koselige bilder. Her er det også flott vær om dagen med temperaturer opp mot 20 grader. men også jeg har høstfølelse og gleder meg litt til høsten. Det er en flott tid. Snart kommer vi på besøk. Vi gleder oss masse!

Comments on this blog post have been disabled.