A blög once bit my sister

Time for some action

Johanne fikk billett til N.E.R.D-konsert i bursdagsgave av Vidar. På torsdag i forrige uke så Johanne dem på Samfundet, sammen med Elisabeth, Vidar og Berit. Emilie hadde nok også satt pris på konserten, men fikk heller en trøstekonsert hjemme.

Da Emilie skulle legge seg på lørdag, ble det danseoppvisning til N.E.R.D-musikk i stedet. Vi filmet deler av oppvisningen og endte opp med å bruke resten av lørdagskvelden på å klippe det sammen og legge det ut på Facebook. Emilie er litt av en danser, bare 2 år og 8 måneder gammel—hun vet hvordan man skal riste løs (og hun tar nok litt inspirasjon fra mor) :-)

Fruen har gitt beskjed om at videoen skal ut på bloggen, så alle som ikke er på Facebook også får se Emilie danse:

https://www.youtube.com/watch?v=mC_3FvA5x58

2 comments:

  1. hehehe, Emilie er en skikkelig danseløve, skikkelig gode rytmer :)

  2. shake your ass!!

Comments on this blog post have been disabled.