A blög once bit my sister

Litt nye detaljer

Jeg lengter etter babyen i magen, men syns fortsatt jeg har "god" tid. Var på fast handlerunde på Obs Lade, måtte ta en titt på årets Janus ulltøy kolleksjon. Der fant jeg en nydelig brun babylue med hvite prikker. Så den bare måtte bli med i handlekurven. Det er det første jeg har kjøpt til minsten i magen. Er bare dager fra å være 6 måneder på vei.

Babylue

På lørdag var jeg med nabo Tina på loppis på Charlottenlund kirke. Der fant jeg en søt liten retroduk, den havner mest sannsynlig på barnerommet til Emilie etterhvert, har noen spesifikke høstplaner om innkjøp av seng og ett nytt bord til henne før minsten kommer. Hun ligger nemlig i sprinkelseng enda.

Retroduk

Over benken i gangen har det kommet opp en bildesnor med perler og små liksom krystaller. Den skal brukes til å henge kunstverk av barn, bilder og annet smånips som kan byttes ut når man måtte ønske.

Bildesnor

2 comments:

  1. Cecilie Danielsen   Tuesday September 1st 2009 16:29

    Den bildesnora var en veldig god ide. "Stjeler" den:-)

  2. Ja, syns det ble ganske kult. Skal få snuppa til å lage noen kule høstbilder med blader etterhvert.

Comments on this blog post have been disabled.