A blög once bit my sister

En dag i høstsol

Denne helga har vi hatt hyggelig besøk fra Bodø. Sofie på snart 1 1/2 år, Trond og Cecilie ( som må sies å ha nådd 30, lucky me som har ett år igjen i de glade 20-årene). Det har gått i barnelek, shopping, turgåing og masse kos. Glad vi fikk en skikkelig finværsdag og høstsol, for det meste av helga har vært grå himmel og regn. Velkommen igjen ved en senere anledning!

Cecilie og Sofie

Trond og hans nye p...forlenger C på blomsterbrua

Hentet Emilie med vogn i barnehagen i dag og spaserte forbi masse valgstemte folk i deilig høstsol. Knipset ett bilde av vår kjære Marija som driver familiebarnehagen til Emilie. Hun beriker både min og Emilies hverdag med glans. Ikke mange dagene før Emilie begynner i en ny og mye større barnehage, 1. oktober. Spennende!

Marija og Emilie

Comments on this blog post have been disabled.