A blög once bit my sister

LilleLille

Min svigerinne Berit har sammen med en venninne startet LilleLille som selger stilige og funksjonelle produkter med norsk design i retrostil. Jeg har nå gått til investering av lillemultibag og lillenattis til minsten skal komme. Venter snart også lillesmekkis.

Har brukt lillemultibag som vognpose til Emilie, absolutt et bedre alternativ på markedet. Dyna er av ull og varmen reguleres bedre. Dessuten har posen smart design som gjør at man kan omslutte barnet godt rundt hodet og kroppen slik at man virkelig holder varmen inne i posen. Multibagen og lillesmekkis har også ett vannavstøtende stoff. Gleder meg til minsten skal kose seg inni posen sin. Bilder er lånt av lillelille.no

4 comments:

  1. Ja, det er skikkelig stilig! Smekkene er en fin julegave til venner med småbarn ettersom at de er vannavstøtende og kommer i ett fint tekstilfutural sånn at man kan bære de med seg uten å søle til veska :) Kan kjøpes på Bebito, solsiden eller bestilles på lillelille.no Må reklamere litt.

  2. Kjempestilige :-) Og de smekkene ser ut til å være perfekte i størrelsen til sånne små der store smekker bare er i veien og lager mer søl! (har erfaring...) Bra med reklame for sånne ting ;-)

  3. Og plutselig ble min kjære datter eier av en!!! Hurra, og tusen tusen takk :-) Supergave!

Comments on this blog post have been disabled.