A blög once bit my sister

Minner

Morfar leser Donald

Fant dette bildet av Emilie og morfar Helge mens jeg så gjennom bilder jeg har tatt fra året som har gått. Husker øyeblikket veldig godt, ble veldig glad av å finne bildet. Pappa leser bøker slik som han alltid har gjort det, snakker om bildene og lager sin egen historie, Emilie følger spent med. Rart å tenke på at dette bildet er fra 19 februar, pappa var i byen i forbindelse med dåpen til Kristoffer Uno som blir 1 år i oktober.

MoccakaffeMorten har vært med Emilie i hennes nye barnehage Grilstad i dag. En spennende dag for snuppa, som tydelig er noe preget av at ting endrer seg selv om hun er i godt humør. Ligger nå å hviler seg med en bok i senga, ikke ofte hun sover lengre på dagtid. Jeg har fått vasket huset, deilig å starte uken med nyvasket hus. Så nå er det bare å sette over moccakannen for en god espresso.

1 comments:

  1. Knall bilde av Helge når han virkelig slo til i bestefar-rollen :)

Comments on this blog post have been disabled.