A blög once bit my sister

Prosjekt sminkebord

Prosjekt syskrin

Jeg og Emilie startet i går på det som vi er blitt enig om at skal bli hennes nye sminkebord/ "stæsje seg opp bord". Syskrinet er etter oldemora, men nå skal det bli et prinsessebord.

Emilie begynte å fylle det med hårbøyler, gamle og nye smykker, pengepung og dukker, men vi trenger noen gode idéer fra deg om hva som kan gjøre den enda mer funksjonell. Jeg tenkte feste små speil på innsiden av lokkene. Lurte på om jeg kan lime på stoff på utsiden av lokkene på en fin måte? Eller om jeg skulle malt det, der er jeg usikker. Tar i mot alle idéer med takk :)

Prosjekt syskrin Prosjekt syskrin

6 comments:

  1. Hey babe! Jeg ville latt være å malt det, men kjøpt fint papir (eller evt stoff) å lagt i bunn av hver "skuff". Det er enkelt og dekorativt. Sjekk denne linken; her er det samme gjort med en gammel settekasse - synes det er veldig dekorativt http://thinktank.blogg.no/1248530566_25jul2009.html

    Og ikke glem at vi vil se etter-bildet også da! Yattaaaa!

  2. Det var en meget god idé Marte! Den settekassen var jo helt smashing! Jeg har forresten ønsket meg en sånn, eh...til Emilie altså. Vet du om noen som selger så kult papir? Klart at etter-bildet kommer. Nå fikk jeg også noen meget gode idéer til en gammel kommode som jeg tok med hjem fra oldemora. Yattaaa!

  3. På Panduro har de A4 ark i mange ulike varianter, ellers så er det bare å samle innpakningspapir og lignende så blir det bra! Skal holde gluggene åpne å grafse med meg en settekasse om jeg kommer over en. :) Lykke til!

  4. Se forøvrig denne siden http://ikeahacker.blogspot.com/ for gode ideer og inspirasjon til hvordan man kan gjøre noe spennende ut av IKEA-møbler! Mye lurt og noe rart! :)

  5. Nå kom jeg på en annen plass du kan få tak i papir; gå på steder hvor de selger tapet og lat som om du skal tapetsere et barnerom. Be om å få med deg tapet-prøver og VIPS så har du mer papir enn du kunne trengt! :) (Nå er jeg ferdig-kommentert!)

  6. Dette skal bli ett digg prosjekt! Blir forhåpentligvis en tur på panduro i morgen:) Sent oppe, har sett Inglorious basterds med bro- good movie! Settekasse hadde virkelig gledet meg:) Nå er jeg styggtrøtt.

Comments on this blog post have been disabled.