A blög once bit my sister

15 minutes of fame

Du kan si at jeg har helt dilla på å gå på kino for tiden. Sånn var det sannelig en høst for tre år siden også du gitt. Så i dag min fjerde film på tre uker, ingenting er som film på kino!

Har sett District 9, Upperdog, Inglorious basterds og nå Julie & Julia. Alle gode filmer, men jeg elsker feelgood-filmer som Julie & Julia. Som mamma ville sagt: Å gud, ho Meryl Streep er heilt fantastisk!, og jeg tenker det samme. En sann film om kjærligheten til å lage mat. Noen av scenene i filmen gjør at du gjerne skulle smakt den fantastiske smørsausen og slikket på den sjokoladefylte slikkepotten. Er ikke det forresten det beste med å lage dessert?

Filmens ene histore dreier seg om Julie Powell som 25. august 2002 sa som følger: 365 days. 536 recipes. One girl and a crappy outer borough kitchen. Denne dama ga seg selv en utfordring og blogget om det; slike mennesker beundrer jeg. Hun fikk etterhvert utrolig mange lesere, og se, nå er det blitt både bok og film om historien. Les hennes blogg, The Julie/Julia project. Andy Warhol hadde nok rett.

In the future everybody will be world famous for fifteen minutes.

2 comments:

  1. Skjønne Johanne -du er et oppkomme av gode ideer!Jeg har lest og lest her - kjenner energien kommer - skal absolutt gå og se Julie & Julia - en ChillNorway kjole har jeg faktisk bevilget meg - nyyydelig å ha på! :-) Og- skal kjøpe mango i morgen - for en øyenslyst både det ene og det andre her!

  2. Det er verdt 1000 nye blogginnlegg når man får høre slikt;) Det morsomme nå er alle innleggene som jeg allerede har i hodet, må av og til stoppe meg selv- så jeg ikke legger ut for mye. Savner deg Anne- Lise!

Comments on this blog post have been disabled.