Hva med ferske, nybakte rundstykker til helgefrokosten?
Det sto det i Trines mektige matblogg i går, jeg tenkte YES :) Hadde ikke alle ingrediensene som sto der, men egen kombinasjon blir nok vel så bra. Så på 10 min hadde jeg satt en rundstykkedeig i kjøleskapet like før jeg la meg. Ble ivrig etter å stå opp også av den grunn, så var oppe nesten en time før resten av familien i morges for å trille ut godsakene til lørdags frokosten. Tente lys rundt meg og hørte på morgenradio. Sjekk hvordan deigen så ut etter en natt i kjøleskapet. Ble veldig gode rundstykker.
Min oppskrift:
- 1/2 kg sammalt hvete fin
- 1/2 kg sammalt hvete grov
- en neve linfrø
- 1 dl havregryn
- 1 ts salt
- 1 ss akasiehonning
- 1 liter kaldt vann
- 50 g fersk gjær
- 2 ss olje
Se [TRINES MEKTIGE MATBLOGG] (http://trineblogg.blogspot.com/) for hvordan du går frem, veldig enkelt :) Denne matbloggen er forresten nesten daglig oppdatert med fantastisk gode oppskrifter til inspirasjon for matglade. Skal forøvrig få oppdatert hvilke blogger jeg og Morten følger, det har forandret seg en del det siste året.
God helg!
Nam!
Forresten, takk for tipset om Trines mektige matblogg. Mye som fristet der, og som jeg vil prøve ut. God helg:-)
Tusen takk for koselig hilsen på matbloggen min, og koselig at du skriver om bloggen min i din blogg! Rundstykkene dine ser kjempegode ut!
Trine ;)