A blög once bit my sister

Tidlig ute

Nykommere i pepperkakeform samlinga Pepperkaker på farsdag

I år er vi tidlig ute med alt som har med jul å gjøre. Jeg er så å si ferdig med alle julegavene og kalendergavene...puh! De siste to ukene har Emilie hanglet litt grunnet en forkjølelse, noe som har gjort matlysten laber og hun har måttet være en del dager hjemme med sin høygravide mor i stedet for å springe rundt med vennene i barnehagen.

I stedet for å bli bedre i helga har hun nå fått feber; håper ikke dette er en langvarig nøff nøff-situasjon. Vi skulle ha super kinodag i går med Knerten, og deretter A Christmas Carol, men det ble med sistnevnte. Jeg og Morten var heldig og fikk barnefri. Filmen ga oss julestemning. Etterpå avsluttet vi kvelden med en lang spasertur langs Nidelva, hånd i hånd i måneskinn. I dag hadde vi en lang sovemorgen mens Emilie kosa seg med farmor og farfar. Vi tok frem samlinga vår med pepperkakeformer, som vokser år for år, og fylte huset med godlukt samtidig som vi hørte på Hakkebakkeskogen. Da glemte Emilie feberen en stund.

Du er VERDENS beste pappa Morten!

Pepperkaker

3 comments:

  1. Dere er virkelig godt utstyrt på pepperkakeformfronten ser jeg! Slår mine doble sett av hjerter, kakemenn og -kjerringer langt nedi støvlan ja! Men takket være dine donasjoner av pepperkakedeig ble det litt baking på oss også i helga :-) Tuuuusen takk!!!

  2. Dere vet å kose dere:-) Og du ligger omtrent 1 mnd forran meg i alle juleforberedelsene, med god grunn da;-) Den pepperkakeformen som er formet som en engel var kjempesøt. Ikea?

  3. De mest eksotiske pepperkakeformene med krokodiller, aper og elefanter er fra Indiska. Cecilie; tror den engleformen er fra Ikea.Ellers fikk Emilie noen små former i gave av søstra mi i fjor med blomster og bamser, sa de regner jeg med er fra Åhlens.I år har de nisseform på Ikea, tror jeg må ha det også.... Skal bake pepperkaker i iallefall en gang til før jul.

Comments on this blog post have been disabled.