A blög once bit my sister

Det går rett vei

Amaryllis

Det var en meget spent Johanne som våknet i morges, men jeg hadde sovet godt - kryss i taket! Hadde drømt en nydelig fødselsdrøm. I drømmen hadde jeg en perfekt fødsel. Ungen var selvfølgelig kjempestor og svarte meg med et stort glis da jeg fikk barnet i armene for første gang. Det morsomme med drømmen var at når jeg først fikk barnet i armene og det var velskapt så brydde jeg meg ikke det minste om kjønn. Da bare tok jeg den lille tett inntil meg. Det var selvfølgelig en av jordmødrene som opplyste om kjønn. I drømmen ble det en gutt :)

Emilie var ekstra smørblid og gledet seg masse til å gå i barnehagen, så alt gikk på skinner. På svangerskapspoliklinikken møtte en moden og blid jordmor oss, en gromgod dame. Vi fikk bekreftet av henne at minsten har snudd seg, så hodet ligger ned på høyre side. Som jordmora sa, selv om det ikke har festet seg enda vet barnet hvor det skal :) Skal love deg at den herlige dama fikk seg en god klem av meg.

Uke 37 Så nå har jeg fylt opp kjøleskapet med nydelig mat, kjøpt meg gode, varme ullsingletter og amaryllis, som gjerne må blomstre i hele desember. Pottene kostet latterlige 15 kroner stykket på Ikea. Bildet av meg er tatt nå, på Mac-en. I kveld må jeg få Morten til å ta noen gode bilder av meg og magen, etter en bedre middag.

5 comments:

  1. Så bra at babyen ligger rett vei og at alt så bra ut. Da kan du senke skuldrene og bare nyte siste del av svangeskapet. Kos dere masse. Klem!

  2. Skjønne Johanne- du skriver så godt - bildene er så gode - nå ble jeg helt i stemning og tror jeg må grave frem jule platene! Dere er så flinke til å ta vare på det gode i hverdagene- nesten viktigst av alt! Skulle reist til Oslo i morgen tidlig, men Espen har antagelig svinegreiene - håper lille Leo går klar - har utsatt reisen til neste fredag. MEN - nå blir det innmari spennenede med deg fremover! ! ! :-) Du må holde meg informert! KLEM KLEM!

  3. Anne-Lise: Du må sende meg bilde av den lille krabaten i Oslo:) Klart jeg skal oppdattere. Ellers skal jeg virkelig nyte de siste ukene. Emilie skal få masse mammakos og mannen masse god mat og godt selskap. Jeg må vel prøve å få vaksinert mine to kjære, for noe svinegreier passer dårlig nå. Cecilie: Stor klem til deg og familien der nord. Miss you!

  4. Så bra at babyen har staket ut riktig kurs Johanne. Nå er det ikke lenge igjen :) kjempe koselig. Nydelig bilde av deg Johanne med den herlige babymagen. Ønsker deg masse lykke til, så skal jeg kose meg med dine flotte blogginnlegg fremover også. Jeg må virkelig skjerpe meg og bli flinkere til å kommentere bloggen din/deres :) Ønsker deg ei riktig god helg :)

  5. Tusen takk Hanne! Nå nærmer det seg med stormskritt ja, skal prøve å få satt opp stellebordet og fikse til senga til babyen i helga, en litt merkelig- men god følelse egentlig;) Ha en strålende helg!

Comments on this blog post have been disabled.