A blög once bit my sister

Pyssel i heimen

Nye gardiner Julepute

Nye gardinerStua ble som ny med nye gardinstenger og brune gardiner. Om kun noen uker skiftes det også til julegardiner ;) De gardinene har ligget lenge å ventet på nye gardinstenger, ble kjøpt tidlig i vår på salg hos Åhlens. Så det var på tide.

Bakgardinen er fra Princess og i mørkebrun lin, kan kombineres med det meste. Så nå skal det bli lettere å skifte stil på stua. Pynteputa er litt jul og litt hva som helst, kjøpt på Kid interiør.

Ellers fikk jeg og Morten tak i en pent brukt Canon EF 100mm f/2.8 USM Macrolinse i går. Så inn imellom husvask og nettsurfing har jeg i dag prøvd å ta noen closeup av lime, sitron, klementin og kiwi. Er ikke 100 % fornøyd med resultatet, burde utnyttet dagslyset bedre - selv om vi har blitz. Men det skal bli bedre når jeg har øvd litt, er så utrolig gøy! Har veldig lyst å kjøpe inn farris i dag, så jeg kan ta noe sånt som dette [bildet.] (https://www.flickr.com/photos/7359188@N02/2524664983/)

Viser tilslutt ett av bildene jeg tok med macrolinsa i dag. Litt lemon meeting lime, selv om det ikke ble helt perfecto ;)

Lemon and Lime

1 comments:

  1. Flotte gardiner. Det blir så mye lunere og koseligere med mørke gardiner. Det har i allefall vi erfart.

Comments on this blog post have been disabled.