A blög once bit my sister

Kenguru metoden

Bæresjal

Vi har fått låne et bæresjal av tante Berits søster, Solveig. Kan love deg at lille Alma stortrives i denne. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke hadde et slikt bæresjal når Emilie var liten, det er en mye bedre måte å bære spedbarn på enn bæresele á la BabyBjörn. På nettsiden til Moby wrap finner du mange metoder til hvordan å bære ditt barn. Jeg er sikker på at vi får mye bruk for denne fremover.

Nå skal hele familien på julegrantenning i barnehagen. Jeg gleder meg til gløgg og pepperkaker;)

Tusen takk for alle varme tanker fra dere alle! Er så utrolig glad vi har bloggen å dele dette med dere på.

4 comments:

  1. Alma er kjempe heldig som har dere som foreldre. Er ikke mange som hadde taklet dette så bra som dere! Du ser jo helt fantastisk ut Johanne! (snufs). Jeg trodde dere hadde opplevd nok jeg.......... Vi tenker masse på dere! Klemmer til dere alle!

  2. Kan tenke meg at hun koser seg i det bæresjalet. Og det som er så fint er at nå kan du ha lille Alma tett inntil deg mens du er sammen med Emilie og gjør andre ting ol. Jeg prøvde med ett sånt når Sofie var baby, men følte ikke jeg fikk det helt til. Men om vi er så heldige å få en til baby skal jeg prøve hardere. Kos deg med lille, skjønne Alma tett inn til deg:-) Stor klem!

  3. Else-Britt og Lorentz   Tuesday December 1st 2009 18:48

    En liten hilsen fra oss-gratulerer med lille gullet!Vi tenker så masse på dere!Sannelig er livet uforutsigbart-utrolig trist å høre om hvordan gleden ble snudd til sorg..og at tiden ble så tilmålt..men- det beste er å vite at Alma er hos nettopp dere- for dere er helt fantastiske-dere har en omsorg og styrke som bare er utrolig..vet at dere vil finne glede i små øyeblikk,og nyte timene og dagene nå framover-dere må love å ta masse bilder-tenker Morten knipser i vei!Hils storesøster! Klem fra oss-våre tanker er hos dere!

  4. Dette har vært en tårevåt dag, men det er godt å få det ut. Fantastiske mennesker fortsetter å komme på døren for å treffe Alma og for å vise sin omtanke. Det er godt å se at så mange vil hjelpe og tenker på oss. Vi utnytter vært minutt med Alma som blir riktig så bortskjemt. Emilie får oss til å le mange ganger for dagen med sine påfunn og de morsomme tingene hun sier.

Comments on this blog post have been disabled.