A blög once bit my sister

Skjønne hverdag

Alma 17 dager

Har vært så heldig å få sove hele natten i natt, Morten har tatt seg av mating og bleieskift. Vi har bestemt oss for å ta annenhver natt, da er iallefall ikke begge supertrøtte om dagene. For det å mate på sonde tar definitivt mye lengre tid enn å gi pupp.

Nå kom vi akkurat inn fra trilletur i varmt desembervær. Jeg sitter og mater Alma på sonden mens jeg blogger; multitasking :) Vi har fått bestilt julekort, gleder meg til å se dem på trykk.

Har fått mange flotte gaver til Alma, og vil vise noen av dem her. Snille tante Berit hadde sittet oppe om natten, mens vi var på intensiven, og sydd ulldyne i nydelig stoff. Mor fikk også en matchende, varmende rispose, som kan varmes i ovn eller mikrobølgeovn. Den var til god nytte ved omgangssyken, som hele familien har hatt den siste uka.

Ulldyne Bamse og rispose

I posten i dag kom det noen supersøte tovede tøfler og en sårt tiltrengt ullbody fra nord. Tusen takk Cecilie og Trond! Gi lille Sofie en kos fra oss.

Tovede babytøfler

2 comments:

  1. Så søt lille Alma er. Koselig å se at gaven kom til nytte. Tøfflene er kjøpt på en julemesse, og jeg tenkte på lille Alma med en gang jeg så dem. De er kanskje litt store, men det var de miste jeg fant. Og så håper vi hun vokser i dem etterhvert:-) Da jeg hadde vært på postkontoret og sendt gaven oppdaget jag at kortet lå igjen hjemme. Jaja, det viktigste kom da frem. Stor klem til dere alle!

  2. Bra at tøflene var så smale rundt ankelen, de satt godt. Bodyen er på og passet meget bra :)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.