A blög once bit my sister

Overraskelse i posten

Varme votter

Så utrolig kos det er å gå i postkassen å finne julekort og andre hyggelige hilsener fra nær og fjern nå i førjulstiden. Jeg studerte i Harstad for å bli sykepleier fra 1999-2002. Der hadde jeg mange gode venner i klassen.

Bodde i bokollektiv det første året sammen med to herlige jenter. Marlén og Mari-Lynn; vi refererte til oss selv som pælsdyr. Har fått tilbake kontakten, takket være Facebook. I dag kom det noen utrolige fine gaver i posten, fra Marlén til begge jentene. Tusen takk for de varmende gavene, Marlén! De settes stor pris på og var veldig overraskende.

Nå skal jeg lese siste utgave av Rom 123 og tenke ekstra julete tanker mens jeg mater Alma. I kveld har svigermor invitert meg med til Nidarosdomen, på konsert med Nidarosdomens guttekor og Arve Tellefsen—gleder meg stort til å få skikkelig julestemning.

Nattsokker Tøfler

5 comments:

  1. Nååhh så søte strikkerier i nydelige farger :D

  2. Hyggelig at de fallt i smak.Flott om de kan varme små hender og føtter:)

  3. Veldig fine ting, i nydelige rosa farger.

  4. Emilie sprang rundt med de nye tøflene sine i hele ettermiddag. Alma skal få testet ut sokkene i natt og vottene på trilletur i morgen.

  5. Så søte strikkating :-) Håper du koste deg på konsert! klem

Comments on this blog post have been disabled.