A blög once bit my sister

Almas dag

Hører på julemusikk

Lille Alma har vært helt hes siden i går kveld. Hun skremte oss såpass at vi tok en tur på mottaket for barn på St. Olavs for at en lege skulle tilse henne. De mente det var en øvre luftveisinfeksjon. Lav crp, ingen feber, bare hes og tett. Det er uansett slitsomt for en liten kropp. Håper på snarlig bedring.

Nå ligger hun i fanget mitt og ser på Macen og meg med sine store blå øyne mens Spotify fyller rommet med julemusikk. Har laget en liten førjulsgave til dere blogglesere, vi har satt sammen en del kremgode julesanger som passer ypperlig å lytte på til alle slags førjulsforberedelser dere koser dere med. For nå håper jeg du er på vei til å senke skuldrene? Hva er din favoritt julesang?

Her er vår jule-playlist på Spotify.

Her mine topp 5 julesanger:

 • Chris Rea - Driving home for christmas
 • Wham - Last Christmas
 • Frank Sinatra - Let it snow, let it snow
 • Band Aid - Do they know it's Christmas time?
 • The Pogues - The Fairytale of New York

5 comments:

 1. God bedring

 2. Stakkars lille Alma pia,håpa ho bli fort fresk:)De e nu bra skjønn de jenten dine!Tippa de kosa sæ med julemusikk,lusekatter,mamma og pappa..Skjønna det må vær stridt,fokuser på det positive og det dokker vil bruk tia på!Fin liste over positive ting:) Du ka e Spotify?(for en data uviter?)

 3. Alma er heldigvis mye bedre nå. Stemmen kom virkelig tilbake i natt,så mor og far har sovet minimalt. Men godt å høre allikevel. Jeg skal sende deg en invitasjon til Spotify. Der kan du høre på musikk gratis, med noe reklame innimellom. Om du betaler 99 kr mnd så får du høre musikken helt uten reklame.

 4. Stakar lita, men godt å høre at hun begynner å bli bedre. Takk for fin julespilleliste, akkurat det som trengtes ;-) Klem!

 5. Dakkar lille søte Alma. Håper hun er bedre, så vi sees på julekaffen i morgen!

  Her i huset er det jo Morten som driver med alt det tekniske :) Men nu har æ lært mæ litt med Spotify, og fikk lastet inn deres juleplayliste! Genialt :)

  Julekoseklem til dere alle :)

Comments on this blog post have been disabled.