A blög once bit my sister

Gaven til den som har alt

Christmas clean

Hva gjør man når man er noe frustrert? Jeg vasker og rydder mye. Elsker å se at det blir rent, det gir meg en god følelse. Så da jeg var innom Cornelias hus en tur i forrige uke hadde de stilt opp flasker med Christmas Clean på disken sin. Jeg fikk selvfølgelig gjøre luktetesten og ble forsikret om at det bare var organiske oljer i den. Nydelig tenkte jeg, for hva er ikke mer hyggelig enn en svak duft av jul i hele huset. Lukta er av frisk kanel og appelsin, akkurat passe lukt av jul. Dette er et godt julegavetips til den som har alt og koster akkurat under hundrelappen.

Ha en strålende desemberdag!

4 comments:

  1. Skulle ønske det var flere som reagerte på denne måten, når de ble frustrerte :P Hva er det som frustrerer deg da?

  2. Rett og slett lite søvn og urettferdighet.

  3. Det der var virkelig ikke en dum gave, skal skrive meg det bak øret til neste jul. Gavene for i år er ferdige nå så.

  4. Høres herlig ut, skal kjøpe meg en sånn i god tid før neste jul (for oss som er i rute med julevasken ;-) hehe)

Comments on this blog post have been disabled.