A blög once bit my sister

Julekos i sofaen

Julaften Sofakos

Nå har familien Brekkevold benket seg i sofaen med stor julefrokost og julegodis. Det er godt å senke skuldrene og sitte under Emilies prinsesseteppe. Emilie har fått julesokk med diverse og den siste luka i kalenderen var en Barbiedukke med heftige prinsessenykker, men det var da veldig hvor hun rotet bort skoene sine. Emilie synger julesanger av full hals både dag og natt. Utrolig glad vi har prinsessa vår. Da blir det jul i år også. Vi har egentlig tradisjon med å se The Snowman på lille julaften, men i år måtte det bli på selveste julaften. Vi skrev om dette i fjor også, se her.

GOD JUL ALLE HERLIGE BLOGGLESERE!

Bli god og rund og vent helt til neste år før du gjør noe med det ;)

Retro pynt Retro pynt

6 comments:

  1. For en herlig gjeng dere er - og for en nydelig blogg dere har. Takk for alt dere har delt med andre her, mye å lære av og mye å tenke over... Jeg ønsker dere en inderlig god jul!

  2. Herlige bilder Johanne :D Emilie er en så nydelig prinsesse <3 Ønsker deg og din familie ei riktig god jul :D Juleklem fra Hanne :D

  3. uuups glemte å kommentere den søte tre engelen. Jeg har også noen lignende slike engler på treet mitt. Jeg husker jeg hadde en julekalender da jeg var liten hvor det hver dag var en ny trefigur bak lukene, kjempe koselig minne, og morsomt å se at dere har lignende juletrepynt :)

  4. Så stilig at vi har nesten samme Hanne! De treenglene mine spiller alle forskjellige instrumenter og er fra jeg var liten. Tok vare på en hel masse julepynt etter mamma som betydde mye for meg å se på treet. Disse englene tror jeg opprinnelig er fra Tsjekkia.

  5. Nå spilles Brekkevolds julekalas på spotify for harde livet:) Jeg vil bare si at jeg synes dere er helt utrolig fantastiske, på alle måter:) Hils Emilie så masse! Gleder meg til å se dere igjen:) Jeg har bloggen deres som favoritt å er der daglig. Håper dere får en koselig kveld ilag:) Masse klemmer fra Birgitte på Humla:)

Comments on this blog post have been disabled.