A blög once bit my sister

Savn

Deilig innevarme

Savner ditt myke mørke hår. Dine store blå øyne. Dine skrik. Din babylukt og aller mest det å holde deg i armene mine.

Ser langt, dypt inn i flammene og prøver å varme meg, for alt føles så kaldt og tomt.

Men så kommer en pakke innpakket i et stort mykt teppe. Det er en krøllete treåring med julestemning og masse kos å gi. Da blir jeg litt varm igjen, og veldig kosete.

2 comments:

  1. Ville bare si at jeg tenker på dere. Tente et lys for din lille Alma i dag. Dette er en tid hvor det kanskje kreves mye av deg. Jeg ønsker deg mot og utholdenhet til å takle alt du og din familie har vært igjennom.

  2. Skal på grava til mamma i dag og tenne lys. Vi skal også tenne lys for Alma og din lille gutt. Jeg finner trøst i denne bloggen http://mali-mo.blogspot.com/, hun mistet jenta si i august. God juleklem fra meg!

Comments on this blog post have been disabled.