A blög once bit my sister

Live Laugh Love

Live Laugh Love

Dette er helt klart årets beste julegave! Live Laugh Love, det er jo det livet handler om. Min beste venninne, Marte, har funnet det perfekte smykket for meg. Alltid litt ekstra spesielt når det er satt sammen av giveren selv. Engelen er symbolet på Alma.

Vi har vært på Nyfødt Intensiv for å avlevere minnegaven fra alle dere som ga penger i forbindelsen med bisettelsen til Alma. Det ble tilsammen 5050 kroner som går direkte til Nyfødt Intensiv. Skal hilse tusen takk til alle som har gitt fra avdelingen. Vi fikk møtt mange av de som tok seg av Alma og oss i den tiden hun var der. De tok seg god tid til en prat og det satte vi virkelig pris på. Vi kommer tilbake.

3 comments:

  1. Så nydelig smykke Johanne. Veldig fint symbol med engelen :) Nå har du med deg Alma overalt både i hjertet og rundt halsen. Tenker på dere hver dag, og håper det går bra med dere <3 klem fra Hanne :)

  2. Kjempefint smykke,spesielt og med et viktig budskap:)Varme tanker og klæm

  3. Ja, du har rett.... Veldig fint å ha med seg et symbol! Jeg håper 2010 blir et bedre år for dere. For oss alle!!

Comments on this blog post have been disabled.