A blög once bit my sister

2009 i bilder

Emilie og jeg var ute i går for å lage snølykt, som var noe vanskelig i fem minusgrader og løs snø. Men det ble da til slutt en fin liten lykt, med sukker på, som Emilie sier. Den lyste for Alma og andre små engler inn i det nye året, og lyser faktisk fortsatt ;)

Når jeg tenker på 2009, så er det med mye tristhet. Jeg begynte å skrive en lengre årskavalkade, men har funnet ut at jeg vil trekke frem de beste minnene fra året som har gått gjennom bilder jeg har tatt med mitt Canon 1000D speilreflekskamera, som jeg fikk i nyttårsgave av Morten for et år siden. For bilder taler for seg selv. Hvis du ser godt etter så kanskje du finner deg selv?

Dobbel CortadoPappalykkeMini meØl på Bær og BarBreakfastSå når man er svett, så sover man:)Homemade pitabreadHerlig øyeblikkNew canvaspicturesHappy girl!FirkløverdessertLeke TigerBunsNye tøflerMarte@ikeaElisabeth og EmilieKarianne og KennethBursdagBygger gulvpuslespillSponhusets vaffelSandlekVårstemningJordbærFoccacia med tomat/urter og hvitløkGood timesPizzaslaberasSommersnuppaGrillkosTur til ForsenÆ ska vask koppaKristoffer UnoAbborHeartshaped cakeOn CopperhillMegSnuppa har kastedagCecilie og SofieHairblowSkjeggtusserRundstykkerI farmors skoUke 34My BRO ;)LyshusGreek chickenPepperkakerEmilie og AlmaEmilie 3 årKongler mot isSmykkeskrinMinnebok13 days oldBamse og risposeAlmaNattsokkerHører på julemusikkJulaftenDeilig innevarmeRetro pyntLive Laugh Love

HAPPY TWENTY TEN, EVERYBODY! MÅTTE ÅRET BRINGE OSS MANGE GODE MINNER!

1 comments:

  1. Godt nyttår til dere! Snakkes om ikke så lenge :)

Comments on this blog post have been disabled.