A blög once bit my sister

Julegaver til de voksne

Nivona kaffekvern

Det er ingen tvil om at jeg og Morten er glad i en god kopp kaffe, for ja heller én god kopp enn fem dårlige. Dette med kaffe har blitt et stort forskningsprosjekt—særlig for Morten, som er petimeter av rang.

Med tre gavekort på kaffe og tehuset etter jul og litt selvinnspytt ble det endelig en kaffekvern som kverner like godt til Bialettikanna som til presskanna. Jeg ble fornøyd når det faktisk også var den fineste de hadde i rustfritt stål. Lukta av nykvernet kaffe er noe av det beste som fins. Det gjør også veldig stor forskjell på smaken når kaffen er nykvernet. Så endelig skal det kun kjøpes hele kaffebønner fra nå av.

Vi hadde et par poser liggende fra Åre kafferosteri til espresso. Veldig god! Men her i byen er det Dromedar som har den beste kaffen, de har nettopp fått sin egen blogg. Sammen med en nykvernet kopp kaffe er det nydelig med mørk sjokolade, en med 70% kakao er å fortrekke om man ønsker å være sunn.

Kaffe og sjokolade

På tide å få seg dagens første nykvernet kaffe ;)

1 comments:

  1. Dette hørtes deilig og fristende ut :D Nå er jeg ikke av den kresne typen når det gjelder kaffe da så jeg er lett å imponere. Kanskje jeg burde utforske kaffeverden mer.

Comments on this blog post have been disabled.